Bezield

De intieme solo-voorstelling waarmee LUDIQUE! zijn debuut maakte in de Nederlandse theaters. Winnaar van o.a. de FirstSoldOut@AFF-Award 2010.

Het is het bonte spectrum aan ingredi├źnten dat ons leven zoveel kleurschakering geeft en er een doldwaze carrousel van maken. Uitstappen is NICHT IM FRAGE!
Maatschappelijke en emotionele situaties die zich aandienen en die middels acceptatie, ontwijken, sarcasme en zelfspot draaglijk zijn en je uiteindelijk door het LABYRINTH OF LIFE heen de weg wijzen naar voldoening!

Dit is de samenstelling van de virtuele taart die LUDIQUE! jullie in zijn programma aanbiedt; een kleurrijk palet aan protserig fondant op stilettohakken, met daaronder kwetsbaar melancholisch gebakken cake op een keiharde bodem van realisme.
Opgebouwd in lagen met woorden welke vooral de smaak bepalen van wat u krijgt.

Een veelzijdig programma waarin we een kijkje krijgen in de kleedkamer van LUDIQUE! waar hij hetgeen ons bezigt overdenkt, versierd met inzicht en zelfspot.

Hij hoopt u te verrassen en die aangeboden taart uiteindelijk te voorzien van wat marsepeinen rozen en flink wat slagroom!

En wat betreft de doornen die aan rozen zitten?

Die heeft hij weggelaten, want zijn eigenzinnigheid is al scherp genoeg, u bent gewaarschuwd!

Over de voorstelling

Duur voorstelling: 30-45 min
Spel: Gerald Drent
Creatie: World of LUDIQUE! en Rob Assenberg
Muziek: Martijn Bos
Licht: Rob Assenberg
Kostuums: Martijn Mulders
Fotografie: Rob Assenberg, Anita Hondong en Martijn Mulders
Premiere: 3 september 2010

Foto's

Video

Muziek

Poster Bezield