Specials!

LUDIQUE! is naast hun eigen theaterwerk ook beschikbaar voor diverse uiteenlopende (besloten) evenementen.
Zij kunnen gezamenlijk, maar ook individueel, uw evenement presenteren, desgewenst afgewisseld met muziek naar uw keuze uit ons uitgebreide repertoire. Dit alles onder begeleiding van een orkestband, een DJ, een pianist, met meerdere orkestleden of juist een combinatie hiervan.
Een speciaal voor u geschreven lied, tekst of zelfs voorstelling behoren tot de mogelijkheden.

Zo waren deze zij reeds als showmaster duo of als solo-presentator te zien op diverse evenementen in Amsterdam Noord, het stadsdeel welke zij een warm hart toedragen, tijdens o.a. de serie SHOWTIME van de Noorderparkkamer, en op grote evenementen in de Amsterdamse binnenstad, zoals tijdens de jaarlijkse SENIOR PRIDE aan de Oudezijdsvoorburgwal en VOGUE! FASHION NIGHT OUT in de Bijenkorf.
Ook zijn zij betrokken bij DISCO TOTAL, het terugkerende Italo-Event van kunstenaar/DJ Maxime Duvall.

Naast presentaties verzorgen zij ook speciale evenementen op maat, waarbij altijd in overleg met de opdrachtgever gezocht wordt naar een unieke beleving passend bij het op handen zijnde evenement. Zo bestaat er ook de bijzondere mogelijkheid om hierbij samen te werken met paarden, zoals bijvoorbeeld te zien was in de RAI tijdens JUMPING AMSTERDAM.
Enkele andere voorbeelden zijn de opening van de prachtige Beach club VERSO in Rockanje en het WATERLANDPLEIN PODIUM in Amsterdam.

Tevens waren zij tijdens meerdere edities van de CANAL PARADE het boegbeeld van de boot van CLUB ENTRANCE uit Apeldoorn, waar zij bovendien diverse jubilea en feesten met hun aanwezigheid en optredens opluisterden.

Met hun diversiteit aan opvallende verschijningsvormen is LUDIQUE! terug te vinden in diverse media, waaronder verschillende tijdschriften, kranten en (internationale) boekpublicaties en nieuwsuitzendingen.

Deze creativiteit beperkt zich niet uitsluitend tot performance art, maar uit zich ook op vele andere manieren, zoals bij de INRICHTING en VORMGEVING van woningen, bedrijfspanden of evenementen en ontwikkeling van een UNIEKE HUISSTIJL passend bij bedrijven, personen of bijzondere festiviteiten.

Neemt u gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek waarin wij de mogelijkheden en beschikbaarheid van LUDIQUE! met u bespreken.

Gallery