Contact

Privacy Statement & Disclaimer

World of LUDIQUE! neemt uw privacy serieus.
Leest u graag onderstaande informatie voor meer inzicht in ons privacy beleid.

World of LUDIQUE! hecht waarde aan de bescherming van uw persoonlijke gegevens. Door gebruik te maken van www.worldofludique.com aanvaardt u daarmee gebonden te zijn aan deze privacy policy, die van tijd tot tijd kan worden gewijzigd of aangepast zonder voorafgaande (schriftelijke) kennisgeving.

Traffic data (Automatisch Gegenereerde Informatie)

Traffic data worden gegenereerd wanneer uw computer verbinding maakt met www.worldofludique.com, maar bieden op zichzelf niet voldoende informatie om u persoonlijk te identificeren.
Wel kunnen wij middels deze data de volgende informatie verzamelen:
de oorsprong van de verbinding, IP-adres, het type en de versie van uw internet browser, de lengte van de verbinding, etc. Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor statistische doeleinden om het verkeer naar en op www.worldofludique.com te analyseren (meest en minst bekeken pagina’s, activiteit per dag en uur, enz.). Traffic data worden altijd anoniem verwerkt.

Persoonsgegevens

U hoeft ons niet te voorzien van persoonlijk identificeerbare informatie om www.worldofludique.com te kunnen gebruiken.
World of LUDIQUE! gebruikt de aan haar versterkte gegevens slechts voor haar eigen organisatie en gaat vertrouwelijk om met de gegevens die per e-mail, het contactformulier, of anderszins aan haar zijn verstrekt en geeft deze niet door aan derden zonder de nadrukkelijke toestemming van de persoon in kwestie.
World of LUDIQUE! behandeld alle gegevens conform de Wet op Persoonsregistratie.

Links naar andere sites

www.worldofludique.com bevat links waarmee u onze website verlaat en op websites van een andere partij terecht komt. World of LUDIQUE! heeft geen zeggenschap over de websites van derden waarnaar wordt gelinkt. Het kan dus zo zijn dat op het gebruik van deze websites van derden een andere privacy policy van toepassing is. Wij accepteren geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor (de werking en/of inhoud van) websites van derden. Wij raden u aan het privacy beleid en/of verklaringen van de andere websites die u bezoekt te raadplegen.

World of LUDIQUE! is uiterst zorgvuldig als het gaat om het geven van correcte en actuele informatie aan de bezoekers van de website. Wij zijn niet verantwoordelijk voor informatie, data, programma’s die u via onze site krijgt van derden.
De informatie die u van derden krijgt, vertegenwoordigt niet altijd de mening van World of LUDIQUE!. Wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie.

Informatie op www.worldofludique.com

Niets van deze website mag worden opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt worden zonder nadrukkelijk voorafgaande schriftelijke toestemming van Wold of LUDIQUE!.

Alle teksten, afbeeldingen, foto's en mediabestanden op deze website zijn eigendom van World of LUDIQUE!
Wij kunnen niet helaas niet met 100% garanderen dat de informatie op onze website foutloos is, volledig en/of actueel is. Daarom kunt u aan de informatie op deze website geen rechten ontlenen. Evenmin zijn wij aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.

World of LUDIQUE! heeft getracht alle rechthebbende van het materiaal dat zichtbaar is via www.worldofludique.com te traceren.
Mocht u desondanks informatie, data en/of foto’s tegen komen waarvan het copyright bij u ligt of indien u informatie tegenkomt die in uw ogen niet goed, volledig of actueel is, verzoeken wij u contact met ons op te nemen via één van de diverse contactmogelijkheden op de website.